naar boven
header hoveniersbedrijfvanmarwijk mobile
header hoveniersbedrijfvanmarwijk
Bij tuinaanleg kijken we goed naar de ligging van de tuin ten opzichte van de wind, de zon en de regen in de verschillende seizoenen. Zo komt elke boom en plant op zijn ideale plek te staan en weten we zeker dat alles aanslaat. Dat scheelt een hoop teleurstelling achteraf.

Om ook de kwaliteit van de planten zelf te garanderen, kweken wij ze op onze eigen kwekerij: Oud Clingendaal in Wassenaar. U kunt er elke werkdag terecht om zelf de planten voor uw tuin uit te kiezen. Voor wie een grotere tuinmetamorfose in gedachten heeft, bieden wij een ruime keus aan sierbestrating, houten erfafscheidingen, slootkantbeschoeiingen en vijverbenodigdheden.

Met ruim kleine dertig jaar ervaring in het vak kan Hoveniersbedrijf Van Marwijk met recht de groene vakman worden genoemd. Niet alleen op het gebied van alles wat groeit en bloeit. Wij kunnen u tevens uitgebreid adviseren over het gebruik van duurzame materialen bij de aanleg van onder meer een vlonder of schutting, en u adviseren over milieuvriendelijk tuinieren.

Meer weten over tuinaanleg? Neem contact op!